Over Nathalia

Je bent wat je eet, dat je het weet ;-)

Het is geen cliché, in je hart weet je het eigenlijk wel, gezond eten en drinken. Maar het werkelijk doen is niet voor iedereen even makkelijk. Het is best wennen en kost je wat tijd, maar het resultaat is geweldig.

Voor resultaat moet de knop echt om!

Ik heb een auto immuun ziekte en na jarenlang met lichamelijke klachten te hebben rond gelopen en vele dokters te hebben bezocht, werd dit geconstateerd. Als zoiets je overkomt, dan ga je Googelen natuurlijk. En, slik, daar wordt je niet vrolijk van. Na een tijdje begon ik anders te eten en voelde me hierdoor beter. Maar, ik vond zoetigheid erg lekker en om daar nou afscheid van te nemen... Het duurde nog even voor ik de knop echt helemaal om kon zetten. Ik heb meer energie, ben minder moe, beter gefocust, kortom happier.


Superleuk

Ik hou van de natuur want de natuur biedt ons veel prachtige producten om mee te werken, daarom gebruik ik het liefst zoveel mogelijk pure en eerlijke ingrediënten. Mijn ervaringen wil ik graag met jullie delen. Want het is echt superleuk om op deze manier met voeding bezig te zijn. Ik ga bloggen over lekkere gezonde voeding en allerlei andere natuurlijke weetjes en tips en plaatsen daarbij foto's.


Hoe beter jij je voelt, hoe meer jij kunt zijn!