dinsdag 28 juni 2016

Tip van de week Mosterd

Zorgt voor snellere vet afbraak!
Mosterd wordt gezaaid in het voorjaar, in de zomer bloeien de gele bloemen. De oogst is na de bloei, in het najaar. 

De Grieken en Romeinen kenden al mosterd, de Grieken vanaf de 4e eeuw voor Christus alleen als geneesmiddel. Mosterd is namelijk behoorlijk goed voor je gezondheid. Het bevat fytonutriënten, hiervan is aangetoond dat het je kan helpen beschermen tegen verschillende vormen van kanker. Het is onder andere ook eetlustopwekkend, spijsverteringsbevorderend en heeft een ontstekingsremmende werking. Olie van mosterd wordt uitwendig gebruikt bij spierpijn, reumatische pijn en artritis.

Mosterd bevat veel mineralen en zelfs vitaminen. Maar belangrijk om te weten, is dat mosterd zorgt voor een snellere afbraak van vetten. Het is dus goed om mosterd te eten bij kaas, hamburgers, worstjes of vette snacks. Door mijn Natural Nature mosterd te gebruiken, heb je niet alleen een lekkere toevoeging maar ben je dus ook gezond bezig!

Mosterd is pittig goed voor je gezondheid!

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen