Vorige week was ik met mijn gezin in CenterParcs. Dit is een recept wat snel klaar te maken is en het smaakt heerlijk.
Dit recept is voor 5 personen
Tijd
10 minuten voorbereiding en 15 minuten koken.
Ingrediënten
- 600 g spinazie
- 125 ml crème fraiche
- 500 g spaghetti
- 400 g biologische spekjes
- 150 g Boursin
Zet een pan water op voor de spaghetti, breng dit aan de kook en bereid de spaghetti 'al dente'.
Was de spinazie en maak het goed droog. In een koekenpan of wok laat je de spinazie slinken en voeg je de crème fraiche toe. Je kunt de spinazie eventueel nog romiger maken door slagroom toe te voegen.
In een koekenpan bak je de spekjes uit. De spekblokjes kun je ook vervangen door kip.
Als laatste doe je alles bij elkaar en voeg je de boursin toe. Dit is echt een recept voor in de vakantie, lekker makkelijk op de camping.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten