Onze "Natural" chocoladepasta is veelzijdig in gebruik. Niet alleen voor op brood dus! Ik heb van de chocoladepasta met kokos, chocolade ballen gemaakt. Voor de vulling heb ik gekozen voor fruit en noten, je kunt er zelf doorheen doen wat je lekker vindt.
Recept
Voor ongeveer 16 ballen
Tijd
Bereiden 15 minuten en ongeveer 30 minuten in de koelkast
Ingrediënten
- 100 g "Natural" chocoladepasta met kokos
- 4 dadels
- 4 gedroogde abrikozen
- 8 halve walnoten (of 4 hele, als je zelf kraakt)
- 8 halve pecannoten
Doe de chocoladepasta in een schaaltje.
Snij de dadels en de abrikozen in stukjes. Breek de walnoten en de pecannoten in stukjes. Roer de stukjes dadel en abrikoos samen met de stukjes noten met een vork door de chocoladepasta.
Schep er een beetje uit met de vork en rol er tussen je vingers een balletje van, ongeveer 2,5 cm doorsnee. Leg de balletjes op een bord. Ik heb er saté prikkertjes in gestoken. Dek het bord af met folie en zet het 30 minuten in de koelkast.
Een balletje chocola, is zó lekker snoepen ;-)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten