Wraps komen uit de Mexicaanse keuken. Het zijn dunne pannenkoeken met hartige vulling.
Recept
recept voor 5 personen
Tijd
30 minuten
Ingrediënten
- 500 g kipfilet
- 1 rode paprika
- 1 aubergine
- 1 courgette
- 3 knoflook teentjes
- olijfolie
- wraps
- zout en peper
Hoe maak je het?
Oven voorverwarmen op 220 graden.
De groente schoonmaken en in stukken snijden, niet te groot. De knoflook schoonmaken en klein snijden. Kip in stukken snijden. Leg alles op een bakplaat waarop bakpapier ligt. Bestrooien met zout en peper. Als laatste wat olijfolie erover schenken. Rooster de groente en de kip totdat ze gaar en bruin zijn. Ongeveer 20 minuten.
De wraps maak je zelf door 180 g bloem, 1 theelepel bakpoeder en zout door elkaar te roeren. Vervolgens roer je er drie eetlepels olijfolie en wat warm water doorheen. Maak hiervan een deeg. Je maakt er dunne platte pannenkoeken van en bakt ze in de koekenpan.
Verdeel de kip en groente over de wraps en eet ze lekker op.
Wraps met groente lekker en gezond!
De groente schoonmaken en in stukken snijden, niet te groot. De knoflook schoonmaken en klein snijden. Kip in stukken snijden. Leg alles op een bakplaat waarop bakpapier ligt. Bestrooien met zout en peper. Als laatste wat olijfolie erover schenken. Rooster de groente en de kip totdat ze gaar en bruin zijn. Ongeveer 20 minuten.
De wraps maak je zelf door 180 g bloem, 1 theelepel bakpoeder en zout door elkaar te roeren. Vervolgens roer je er drie eetlepels olijfolie en wat warm water doorheen. Maak hiervan een deeg. Je maakt er dunne platte pannenkoeken van en bakt ze in de koekenpan.
Verdeel de kip en groente over de wraps en eet ze lekker op.
Wraps met groente lekker en gezond!
Geen opmerkingen:
Een reactie posten