abrikozen of chocola.
Recept
Uit deze tulband haal je zeker 10 stukjes
Tijd
15 minuten voorbereiding en 60 minuten in de oven
Ingrediënten
250 gram roomboter op kamertemperatuur
250 gram biologisch zelfrijzend bakmeel
200 gram suiker (kokosbloesem suiker)
1 zakje vanillesuiker
5 eieren op kamertemperatuur
snufje zout
Zo maak je het
Verwarm de oven op 160 graden. Vet de vorm van de tulband goed in. Mix eerst de boter, doe er dan de suiker, vanillesuiker en een snufje zout bij. Vervolgens mix je de eieren er één voor één doorheen. Vijf minuten goed mixen en daarna het bakmeel erbij. Wil je de tulband vullen dan doe je nu de vulling erbij. Als de baktijd voorbij is controleer je met een prikker of de tulband gaar is.
Geniet ervan en doe je paasbest ;-)
Ziet er overheerlijk uit Tamira en wat een gezellige foto!
BeantwoordenVerwijderenDe tulband zit bij mij op dit moment in de oven. Heb de paas tulband samen met Chanel gemaakt voor morgen bij het paas ontbijt. De mixerhaken waren iig om te smullen haha. Ben benieuwd morgen
BeantwoordenVerwijderenHij was ook echt heerlijk Tamira
BeantwoordenVerwijderenHoi Danielle, ik blij dat de tulband gelukt is en erg lekker was.
Verwijderen