maandag 11 januari 2016

ProeV

Ambachtelijke streekproducten

Proev een nieuwe winkel met streekproducten uit Noord-Holland.

Winkel

Op een regenachtige zaterdag na oud en nieuw was ik in een nieuwe winkel die ProeV heet. In de winkel zijn allemaal streekproducten te koop die met veel liefde geteeld en geproduceerd zijn. Matthijs Post, die we kennen van het ProeVkantoor is deze winkel begonnen in winkelcentrum Middelwaard in Heerhugowaard. In deze winkel word je goed geholpen en de inrichting ziet er authentiek uit.


Assortiment

In de winkel is van alles te koop. Verse groente en fruit van het seizoen. Heerlijke pindakaas, jam, chocola en zelfs taarten. Onze "Naturals" zoals diverse soorten mosterd en chutney staan daar ook.  Ik kwam thuis met appelsap, zuurkool en erwten. De erwten kun je zelf scheppen en in een zakje doen.


Heerhugowaard

Het winkelcentrum in Heerhugowaard is heerlijk om te winkelen. Er zijn 200 winkels in en rond het winkelcentrum. ProeV zit aan de kant bij Albert Heijn.  Als de snelweg straks klaar is, ben je er al binnen een half uur. Zaterdag 16 januari kun je ons ontmoeten bij ProeV en onze producten proeven. Wij staan van 14.00 tot ongeveer 16.00 in en bij de winkel.
                       
                   


https://www.facebook.com/ProevNH


Geen opmerkingen:

Een reactie posten