zaterdag 23 januari 2016

Van Dis Hoogkarspel

Top restaurant in Hoogkarspel

Van Dis werkt zoveel mogelijk met biologische producten en lokale ondernemers. Wie weet is binnenkort onze mosterd en chutney daar ook verkrijgbaar.

Restaurant

Nathalia en ik hadden een werklunch bij Van Dis in Hoogkarspel. Het restaurant is bij het nieuwe gemeentehuis. Als je binnenkomt ziet het er sfeervol uit. De tafels staan leuk opgesteld bij de ramen en zo kan je uitkijken op het nieuwe plein. Het plafon is heel hoog maar door de lampen en de inrichting oogt het knus.


Lunch

Nathalia had gekozen voor bruin Westfries boerenlandbrood met zalm van rokerij Smoking en ik had hetzelfde brood met carpaccio. Lekker! Je zit na de lunch ook echt vol. Als drinken had Nathalia een verse jus d'orange en ik wilde graag een zeven up. Zeven up hadden ze niet maar in de plaats daarvan kreeg ik biologische soda. Het flesje was prachtig maar het leek absoluut niet op zeven up, het was erg zuur.


Hoogkarspel

Van Dis heeft een mooie lunchkaart met broodjes en salades.. Het is een hippe plek geworden voor lunch of diner.

                       

                   


https://www.vandishoogkarspel.nl


Geen opmerkingen:

Een reactie posten