dinsdag 12 mei 2015

Proevkantoor

Gezond leven en werken kan met het ProeVkantoor!


Een kijkje in de keuken van het ProeVkantoor. Niet zo maar een keuken, maar een keuken vol met duurzaam geteeld groente en fruit...

Matthijs Post

Donderdag 16 april hebben we een bezoek gebracht aan de loods waar het allemaal gebeurd. We zijn namelijk naar dé locatie van het ProeVkantoor geweest. We werden ontvangen door een zeer enthousiaste Matthijs, die wil bijdragen aan een cultuur van gezond leven en werken. Eerlijk ondernemen is zijn strategie.


Duurzaam geteeld

Bij Matthijs kun je een groente en fruit pakket bestellen, genoeg voor 3 tot 4 maaltijden. Elke week gevuld met andere groente en fruit van lokale telers. We hebben gezien hoe de kratten gevuld werden en hebben ook uitleg gehad over de producten en van welke telers ze komen. De groente en het fruit komen van telers uit de buurt, de lijnen zijn dus kort. Het is allemaal super vers en van goede kwaliteit. Er wordt op een eerlijke manier geteeld, namelijk duurzaam.


Het pakket

Je kunt kiezen uit diverse ProeVerij abonnementen passend bij jouw situatie. De paketten met groente en fruit kunnen afgehaald worden op vaste afhaalpunten. Elke week voordat je het pakket kunt ophalen, ontvang je per mail een nieuwsbrief waarin staat wat voor producten er die week in het pakket zitten, van welke telers de producten komen en een aantal recepten.

Matthijs praat zeer gepassioneerd over zijn werk en de ochtend vloog dan ook voorbij.www.proevkantoor.nl


Geen opmerkingen:

Een reactie posten