maandag 11 mei 2015

Spinazie pasta

Makkelijke pasta voor in de vakantie
Vorige week was ik met mijn gezin in CenterParcs. Dit is een recept wat snel klaar te maken is en het smaakt heerlijk.

Recept

Dit recept is voor 5 personen

Tijd

10 minuten voorbereiding en 15 minuten koken.

Ingrediënten
  • 600 g spinazie
  • 125 ml crème fraiche
  • 500 g spaghetti
  • 400 g biologische spekjes
  • 150 g Boursin

Hoe maak je het?

Zet een pan water op voor de spaghetti, breng dit aan de kook en bereid de spaghetti 'al dente'.

Was de spinazie en maak het goed droog. In een koekenpan of wok laat je de spinazie slinken en voeg je de crème fraiche toe. Je kunt de spinazie eventueel nog romiger maken door slagroom toe te voegen.

In een koekenpan bak je de spekjes uit. De spekblokjes kun je ook vervangen door kip.

Als laatste doe je alles bij elkaar en voeg je de boursin toe. Dit is echt een recept voor in de vakantie, lekker makkelijk op de camping.

Een pastamaaltijd om je vingers af te likken!

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen